petak, 3. lipnja 2011.

Prekrasna Miroslava!!

Svako toliko me uhvati nova inspiracija/opsjednutost nekom modnom ikonom,ovaj put je to preslatka Miroslava Duma,inače poznata kći ruskog senatora i oligarha Vasileja Dume,zvijezda većine blogera i modna inspiracija najpoznatijih feshionista.Iza nevinog lica skrivenog šiškicama krije se pravi modni znalac,mnogi bi komentirali da to i nije teško biti kad ti je tata ruski oligarh i možeš si priuštiti sve što poželiš,ali koliko znamo bogataša koji si mogu priuštiti sve što žele,a koliko njih su modni znalci?

Miroslava je bivši urednik Harper’s Bazaar-a (Rusija), a sada je samostalni saradnik mnogih magazina, kao što su L’Officiel Russia, OK Magazine, Tatler, Glamour (Rusija).Zahvaljujući modnim blogerima njene slike se prenose sa site-a na site i uvijek nas iznova iznenadi dobrim okom za trendove,eleganciju i detalje.

Obožava  Hermes torbe i Louis Vuitton šalove.Miroslava nikada ne greši kada je moda u pitanju. Viđena je u prvim redovima najvažnijih modnih revija i ima armiju obožavalaca na internetu. Prošle godine rodila je svoje prvo dete i proglašena je za jednu od najlepših trudnica. Na internetu postoji čak i izreka: “Prvo dolazi ljubav, zatim brak, a onda Miroslava Duma u šik trudničkoj odeći!”
Ana Šurdilović(wannabe magazine)




Njen inače izrazito ženstven stil cijenjen je jer se posebno dobro zna odjenuti za odgovarajuću priliku,a po meni je to zapravo i pravo mjerilo modnog znanja.
Kao i svi mi zna se "uhvatiti" jednog stila ali ga uvijek iznese novije i drukčije od drugih te prilično nosivo i prihvatljivo i onima koji manje znaju o modi što joj ja priznajem kao veliku vještinu.
Iskreno se nadam da će dobiti veću medisku eksponiranost jer je malo onih s takvim smislom za modu i ne bih imala ništa protiv da je gledam svaki dan,te da ne bude samo blogerski skriveni dragulj.



















3 komentara: