srijeda, 15. veljače 2012.

Fashion Police: Dodela nagrada BAFTA 2012‏


Obožavam gledati ove dodjele nagrada pa sam za Wannabemagazine.com uradila još jedan fashion police, ovaj put na redu je BAFTA 2012!

It girl sezone

Stalno pazimo na nju, gledamo u čemu će se pojaviti i kad će napokon zablistati kao Marilyn Monroe, ali kod Michelle Williams to nikako da dočekamo. Prekrasno lice, prekrasno tijelo, zavodljiv osmijeh, ima ono nešto – ali Merlinka van iz nje neće, osim na filmu, izgleda. Michellel kao da odbija biti senzualna na crvenom tepihu i opustiti se do kraja. Uvijek je pri vrhu, ali nikad nismo posve zadovoljni. To je slučaj i ovdje, pojavila se u bež-modroj toaleti H&M sa nakitom Forever Mark i izgleda lijepo kao i uvijek, ali nešto nam ne štima u ovom strogom spoju suknje i korzeta. Bio bi bolji raskošan remen umjesto cvijeta, ili možda sve u jednoj boji – da nam presjek ne krati struk.

Jedva čekamo dodjelu Oskara, gdje prognoziramo - Michelle kao Merylin

Dosjei Anderson

Glumica Gillian Anderson trebala bi baciti sve svoje slike iz mladosti, jer to kako ona sada izgleda nije normalna pojava. Kao da su je godine proljepšale. Ima i ona nove filmove, i kao prezenterica na dodjeli nagrada BAFTA pojavila se u haljini Vintage Sybil Connolly Haute Couture iz 1956. godine. Glumica ima savršenu figuru i ovaj kroj haljine jako joj dobro stoji. Glomazne dijamantne naušnice i natapirana kosa sasvim su dovoljni za diva-efekt. Da bi ubacila haljinu u moderno doba, mi preporučamo žarkocrveni ruž i nježniji materijal.

Skali nam s godinama izgleda sve bolje i bolje

Androgena kraljica

Tilda Swinton pojavila se u srebrno-bijeloj haljini Celine sa velikim koktel-prstenom. Tilda izgleda sve bolje i zna kako nositi androgeni stil. Frizura je sasvim prikladna, i kad bi ova glumica još počela nositi jaču šminku, ovaj izgled bio bi besprijekoran. Ovako nam svaki put sa malo ili nimalo šminke izgleda pomalo isprano. Ono što neopisivo cijenimo jest Tildina novopečena volja za poziranjem, jer je ovaj zavodljivi pogled prema kameri više nego što bismo od nje ikad tražili. Zato – go, Tilda!

Tilda je skužila modu crvenog tepiha u kojoj se na počecima toliko gubila

Lekcija za one sa bujnijom figurom

Christina Hendricks na svakom crvenom tepihu dostojno parira svojim mršavijim i višim kolegicama, ali ovaj put to joj nikako nije pošlo za rukom. Obukla je haljinu Vivienne Westwood i napravila joj lošu reklamu, jer je muku mučila da ostane u njoj, odnosno da haljina ne popuca. Prevelik dekolte za njen broj grudnjaka, loš kroj haljine i materijal (punijim curama bolje stoje haljine čvršćeg materijala). Uza sve to, ni frizurom se nije proslavila.

Christina zna pogriješiti, ali nikad drastično kao ovaj put

Španjolski crveno

Lijepa Penelope Cruz obukla je fenomenalnu haljinu Armani i sve skupa ukrasila nakitom Chopard. Frizura i make-up – besprijekorni, jedino s čime smo imali problema gledajući je kako se šeće i pozira jest način na koji nosi ovu haljinu strogog kroja. Sjećamo se kako su Amanda Seyfried i Jennifer Lopez lijepo nosile ovakav dekolte. Nikako, ali baš nikako glumica nije smjela ovu haljinu obući bez grudnjaka, jer ovako izgleda kao da je krojena za osobe sa poprsjem većim za broj ili dva.

Penelope u Armanijevu dizajnu

Jessicin svijet

Jessica Chastain nova je pojava na crvenom tepihu ove godine i naša najnovija girl crush! Ta djevojka jednostavno ne griješi, pa je to i ovaj put bio slučaj sa haljinom Oscar de la Rente. Ima svojih pet filmova koje trenutno promovira, a novine se otimaju za ovo prekrasno lice svevremenske ljepote, koje kamera obožava. Ovo je njen svijet, mi samo promatramo.

jessici i ovako ne vidimo kraja, još da krene s nagradama…

Još jedno ura za nju

Octavia Spencer niže nagrade, ali i dobiva samo pohvale za svoj izgled. Na sebi je imala dizajnersko djelo Tadashija Shojija i ne znamo tko je od nje i gđice Vilijams kome ukrao ideju. Zamjerka nam je suknja, čiji kroj nije najsretniji za njenu figuru.

Oktavija je bila pobjednica dodjele BAFTA

Silueta i pogled

Melissa George vidjela je Evan Rachel Wood na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Emi i odlučila iskopirati taj izgled. Ne volimo ovako doslovne kopije, ali nikako ne možemo poreći glumici da izgleda fenomenalno.

Melisa u haljini Victorije Beckham

Sa zlatom ne možeš ne zasjati

To je politika kojom se vodila glumica Christina Ricci, i izgledala je jako dobro u dizajnu Givenchy by Riccardo Tisci. Malo su nam šiške prestroge za maleno Kristinino lice, a i naušnice su nam suvišne, pogotovo jer su i u drugoj boji od haljine. Međutim, cjelokupni dojam i više je nego pozitivan, haljina je lijepo krojena, a mi bismo izbacili ove suvišne valove sprijeda – Kristina je sićušna i nosila bi takav kroj puno bolje.

Zlatom okupana Christina Ricci izabrala je haljinu koju nije lako nositi

Diva u crnom

Cijelu priču završit ćemo sa istinskom ikonom crvenog tepiha Meryl Streep, koja je nosila strogi korzet i odlučila ovaj put totalno riskirati sa haljinom Vivienne Westwood. Ona je ideju dijelila sa Kristinom Hendriks i ponosno može reći kako haljinu nosi bolje od nje, ali nismo presretni sa ovim balonerom i činjenicom da je istog materijala kao dio haljine u struku. U svakom slučaju, Meril nije razočarala, a kad je još teatralno na pozornici ostala bez cipelice, u maniru prave Pepeljuge, ne možemo nikako zatomiti simpatije i kritizirati što ima na sebi.

Vivienne Westwood je iznenadila činjenicom da je dvije glumice za istu dodjelu nagrada odjenula u gotovo istu haljinu

Ne volim kad poslje vidim da sam nekoga izostavila, ali to mi se uvijek dogodi (ovaj put Elsa Pataky koja je predivna).
jeste gledali' dajte mi vaša mišljenja tko, što, i zašto...
ljubim vas!  

Josipa!

PS.- Sutra stavljam Grammyjeeeee!!!!!!!!

2 komentara:

  1. Ufff...meni se ovde niko ne sviđa naročito osim Michelle, šta znam, meni je od svih ona najbolja, iako nije pun pogodak :)

    OdgovoriIzbriši
  2. da i ja sam pomalo bila razočarana viđenim ali malo držanja i glabura na tv-u čuda čini.

    OdgovoriIzbriši