utorak, 8. veljače 2011.

SAG Awards 201(http://wannabemagazine.com/sag-awards-2011/)

 Dodjela nagrada Screen Actors Guild je prošla, ali o haljinama i smokinzima se još uvijek šuška u svim modnim rubrikama pa evo i našeg osvrta:


Natalie Portman, dobitnica nagrade za najbolju glumicu, pojavila se u snježnobijeloj haljini Azzaro, noseći Tiffany nakit u vrijednosti od 2 milijuna dolara uz naravno pratnju osobnog Tiffany pratitelja. Haljina jeste za trudnice, ali zbog lošeg izbora tkanine i kroja na njoj je izgledala kao da je uzela ne trudničku haljinu samo par brojeva veću pa je dobila jako loše kritike, iako frizura u stilu starog Hollywooda, jednostavna torbica i nakit do određene granice popravljaju sliku.

Nicole Kidman bila je u haljini Nine Ricci u kojoj je uspijela pokazati svoju zavidnu liniju. Za Fred Leighton nakit koji je imala na sebi mogla sam pročitati kritike kako je bio suvišan uz haljinu sa toliko detalja, ali meni se kod odijevanja Nicole uvijek sviđala činjenica kako svakoj kombinaciji da neki svoj dašak, u ovoj kombinaciji to mislim da je bila ogrlica koja je još više “podigla” cijeli izgled.

Hailee Steinfeld, mlada glumica iz “Modern Family”,je napravila pravu stvar odabravši vedru Prada haljinu, jer ne samo da je priličila njenoj dobi, nego je glumica bila jedna od zapaženiji te večeri. Inače haljina je tek skinuta s modne piste Pradinog showa, a glumica se odlučila na nešto dužu varijantu. Nenapadna ležerna frizura je druga glumičina dobra odluke te večeri.

Mila Kunis je odjenula haljinu Alexandera McQueena sa Cartier nakitom i stupivši na crveni tepih izazvala je salve oduševljenja. Sve pohvale na haljini sa uzorkom, ali Mila nažalost, ovdje izgleda kao prelivena krvlju, a i haljina u istoj boji kao i crveni tepih možda nije bila najbolja odluka.

January Jones u Carolina Herrera haljini je stvarno izgledala senzacionalno. Svaki put nas iznenadi svojim izborom i stvarno nikad nije predvidiva. Frizura je jednostavna i jako dobro paše ovako upečatljivoj haljini. Pročitala sam i loše kritike na uzorka na haljini koji previše podsjeća na tapetni što po meni nikako nije na mjestu.

Jane Lynch je napravila loš odabir odlučivši se za Ali Rahimi haljinu unatoč prekrasnom Swarovski i Neil Lane nakitu. Haljina je jednostavno bez definirane linije i pomalo nalikuje na hrpu nagužvane tkanine koja ni ne izgleda skupo. Šteta za glumicu koja na javnim pojavljivanjima u zadnje vrijeme jednostavno blista.

Julie Bowen, nominirana za svoju glumu u “Modern Family” se odlučila za jednostavni, a opet otmjeni kombinezon od Catrine Malandrino što je, zbog njene sjajne linije bio pun pogodak, pa je glumica dobila samo dobre kritike na svoj izgled. Svaka čast na modnom riziku.

Još jedna glumica koja je dobila samo najbolje modne kritike je Claire Danes u prekrasnoj Louis Vuitton haljini. Nekad ne zapažena na crvenom tepihu Claire u zadnje vrijeme izgleda sve bolje. Uz smaragnozelenu haljinu nosila je Marc Jacobs i Fred Keighton nakit.

Sofia Vergara je bila u Cavallievoj haljini sa Chopard nakitom. Iako svi volimo vidjeti obline na lijepoj glumici izgleda da ona svakim danom postaje sve manja i manja, ali ovu haljinu Sofia stvarno zna nositi, to joj se mora priznati.

Leah Michelle, nominirana za svoju glumu u seriji “Glee”, nije dobila nagradu, ali je na većini modnih ljestvica, pa tako i na mojoj, odnijela prvo mjesto odabirom Oscar de la Renta haljine za tu priliku, uz prekrasnu Tiffany narukvicu.

Amy Adams je nosila lijepu, ali bezličnu haljinu Herve L. Leroux sa Kimberly McDonald nakitom. Po mom skromnom mišljenju, nijedna zvijezda, ma koliko lijepo građena, na crveni tepih ne izlazi bez steznika u ovako svečanim prilikama osim Amy ovaj put, kojoj bi trebao jedan u ovom izdanju.

Hillary Swank u Atelier Versace haljini je bila jedna od bolje odjevenih. Lijepo joj stoji sve ženstvaniji stil kojeg nosi u zadnje vrijeme. Romantične kovrče su bile pun pogodak.

Julianna Margulies je bila u jednom od svojih najboljih izdanja tu večer u haljini YSL.

Eva Langoria i Kim Kardashian uvijek izmame uzdahe gdje god da se pojave, ova večer nije bila iznimka, ali po mom mišljenju, cure izgledaju kao da su se malo previše trudile. Malo jednostavnije haljine i s manje šljokica bi sigurno bile bolji izbor. Eva je bila u Georges Hobeika haljini, a Kim je nosila Marchesu.

U crnim izdanjima došle su i uvijek prekrasna Kyra Sedgwick, te večeri u Therry Mugler haljini, vidno mršavija, Amber Riley u Anne Borge kreaciji i naravno pokupile samo dobre kritike. Amber je stvarno pogodila haljinu za svoj stas.

Christina Hendricks i Dianna Agron su se odlučile za crne varijante koje modna kritika baš i nije razumjela pa su popljuvane na svim mjestima na kojima je bilo moguće, iako meni Christina u svom L´Wrenn Scott izdanju i nije bila loša, a Dianna je bila pravo osvježenje nakon svih ti dugih haljina.

Od ostalih obavezno moramo spomenuti Annette Bening koja je u Tony Ward haljini zablistala kao nikad do tada i Jennifer Laerence koja je oduševila bojom ali ne i krojem Oscar de la Renta haljine.

2 komentara:

  1. Natali mi je divna u beloj haljini :)

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je Leah Michelle prekrasna!šta bi dala da mi ovako stoji OVAKVA haljina!

    OdgovoriIzbriši