utorak, 31. siječnja 2012.

Fashion Police: Sag 2012!

Nenajavljena, a pobjednica večeri!

Ešli Simpson (Ashlee Simpson) nije postala deo ekipe neke poznatije serije, niti je ostvarila kakvu značajniju glumačku ulogu, već se pojavila kao pratnja dečku glumcu Vinsentu Pjaci (Vincent Piazza) i – svojom pojavom pomela preksinoćni crveni tepih! Zasjala je u crnoj svjetlucavoj haljini Jenny Packham, a s njom ukomponirala i Swarovski clutch torbicu, te nakit Loree Rodkin. Dobila je lošije kritike jedino što se tiče make-up-a i nove boje kose, ali nama Ešli u ovoj cijeloj kombinaciji izgleda fenomenalno i nikad sređenije.

Ešli je došla kao pratnja, a zasjenila puno poznatije kolegice

Lekcija: Kako izgledati što starije?

Šajlin Vudli (Shailene Woodley) prepoznajemo kao glavnu glumicu u seriji “Tajni život američkog tinejdžera” (The Secret Life of the American Teenager), velikoj hit seriji već nekoliko sezona, u kojoj je ova mlada dama i odrasla, ali ne toliko odrasla da bi mogla proći u ovoj kombinaciji na crvenom tepihu. Ovaj uzorak i boje haljine L’Wren Scott više odgovaraju kupaćem kostimu dame u šezdesetima nego mladoj glumačkoj zvijezdi. Volimo zaigranost, ali više od toga volimo upućenost u svijet mode.

Mlada tinejdžerska zvijezda zaigrala se uzorcima

Privremeno ludilo

Džejn Krakovski (Jane Krakowski) rodila je prije godinu dana, pa za lošu kombinaciju na crvenom tepihu više ne smije kriviti nedostatak sna. Šta je onda navelo zvijezdu serije “Televizijska posla“ (30 Rock) da na dodjelu nagrada SAG obuče haljinu u kojoj djeluje kao da je izašla van u toplesu? Par strateški postavljenih kamenčića nikako ne popravljaju stvar. Nazvat ćemo ovaj slučaj “mamina luda noć u gradu”!

Džejn u toples izdanju za crveni tepih

Sjećate se Barbie torti?

E, upravo nas je na jednu takvu u ovoj haljini brenda Romona Keveza podsjetila mlada Kejli Kuoko (Kaley Cuoco), zvijezda serije “Štreberi” (The Big Bang Theory). Zapravo je haljina jedno malo umjetničko djelo, ali ju je jako teško nositi, pa je mlada glumica na momente izgledala kao izgubljena u šećernoj vati. Srećom, našli smo lijepu fotografiju na kojoj izgleda sasvim pristojno.

Romantična frizura bolje bi pristajala jednostavnijoj haljini

Uvijek pri vrhu

Dajana Ejgron (Dianna Agron) još uvijek kod nas ima savršen portfolio što se crvenog tepiha tiče. Ova cura jednostavno nikad ne griješi! Izgledala je ženstveno i profinjeno u ovoj haljini Carolina Herrera. Ova boja je prošle godine bila veliki hit kod svečanih haljina, ali moramo priznati da je mudar potez bio što ju nosi sada kad zna da je nijedna druga zvijezda neće imati na sebi. Pravi način da bude zapažena! Izgleda da je frizura “alpskih mljekarica” hit ove sezone, pa ju i ona nosi, s tim da je njena kombinacija puno opuštenija i više nam se sviđa od prethodne.

Dajana sa zamamnim dekolteom

Modna poruka

Tko bi se drugi osim šašave australijske glumice Rouz Birn (Rose Byrne) usudio na dodjeli nagrada obući šljokičasti kombinezon? Zvijezda hit filma “Deveruše” (Bridesmades) priznala je da ovaj kombinezon ima u vidu već godinu dana. Drago nam je što ga je napokon odlučila odjenuti ga jer je skupa sa njenom slatkom bob frizurom izgledao odlično. Dizajnirao ga je fantastični Elie Saab, a štikle su Jimmy Choo.

Rouz vraća stil sedamdesetih

Ona se igra s modom

Sjećate se Amber Herd (Amber Heard)? Naravno da se sjećate, ta djevojka ne zna loše izgledati. Za ovaj moćni izgled na preksinoćnoj dodjeli nagrada pobrinuo se Zac Posen, koji se odmaknuo od uobičajenog izgleda svjetlucavih haljina i obukao Amber u futuristički crni kroj sa izrezima, natapiranom kosom i jakim make-up-om. I pogodite što? Amber izgleda fenomenalno!

Sve više shvaćamo zašto dizajneri mole Amber da nosi njihove krojeve

Ekstra kredit

Zoi Saldana (Zoe Saldana) uvijek pokaže ljudima kako se to radi kad se treba srediti. Zvijezda filma “Avatar” (Avatar) nije bila nominirana, ali je preksinoć u ovom izdanju, kojem su svi klicali, odnijela veliku pobjedu. Haljina je Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci i apsolutni hit u kombinaciji sa nakitom Tiffany. Ležerno, lepršavo i ne izgleda šlampavo.

Ono u čemu se većina ljubitelja mode složila jest da je Zoi pravi modni znalac

Sitnica je dovoljna

Sitnica kao ova choker ogrlica sasvim je dovoljna da predivna haljina (koja joj fantastično i stoji) padne u drugi plan! Zahvaljujući njoj, glumica Kristen Vig (Kristen Wiig) našla se na ljestvici najlošije odjevenih na preksinoćnoj dodjeli nagrada SAG. Tko li je njen stilist koji ju je pustio iz garderobe sa ovom dijamantnom ogrlicom brenda Fred Leighton oko vrata, da nam je znati?

Savršena haljina Balenciaga koju je Kristen preksinoć upropastila

Dobar instinkt

Mišel Vilijams (Michelle Williams) sama je priznala da obuče ono šta joj se prvo svidi i nikoga ne sluša po pitanju izbora haljina za crveni tepih. Znamo već od prijašnjih izdanja naše rubrike da je instinkt ne odvede uvijek u pravom smjeru, ali ovaj put asimetrična crvena haljina Valentino i štikle Lanvin, kao i dodaci, bili su pun pogodak.

Mišel odavno nije bolje izgledala

Na rubu

Nakon što je isfurala izgled zle Diznijeve kraljice na Zlatnim globusima, Anđelina Džoli (Angelina Jolie) pokazuje nam kako još zna biti raznolika. Preksinoć se pojavila u crnoj uskoj haljini Jenny Packham s glomaznim komadima nakita brenda House of Lavande i butika Platt. Jednostavna zalizana kosa s malo volumena baš je ono što je bilo dovoljno da ne pretjera s dodacima. “Edgy evil queen”, kako je rekla, i još jedan pogodak.

Ogledalce, ogledalce ne trebaš nam više govoriti – znamo!

Manje je više

Nikad nismo osporavali savršeno tijelo, lice, kosu ili modni ukus Lie Mišel (Lea Michele), ali kod nje nam s vremena na vrijeme zasmeta njena prevelika ambicija. Prevedeno na jezik mode: sve to želi pokazati i naglasiti odjednom. Ona kao da za “manje je više” nikad nije čula. Sretni smo što je ovaj put posegnula bar za suptilnijom bojom, pa je sve prošlo bezbolnije nego s njenom kombinacijom na dodjeli Zlatnih globusa.

Lia izgleda pristojno, ali ne i prezanimljivo, u u haljini Versace i nakitu Lorraine 
Schwartz

Modna umjetnost

Ema Stoun (Emma Stone) bila je preslatka u crnoj haljini Alexander McQueen i nakitom i zanimljivom torbicom iste kuće. Očito je bila inspirirana svojim novim filmom “Služavke” (The Help), pa se odlučila na ovaj kroj suknje punog kruga i dužine do listova. Nama su najljepši dodatak bile ove ženstvene sandale i, ponovno, njen make-up. Žao nam je samo što na slikama ova haljina ne izgleda onako glamurozno i otmjeno kao na crvenom tepihu.

Ako ikad odustane od filma, Ema ima osigurano mjesto u modnoj industriji

Sofia Viagra

Sasvim razumijemo zašto je tako zovu u posljednje vrijeme. Sofija Vergara (Sofia Vergara) izgleda sve bolje i bolje i ne srami se pokazati svoje adute. Preksinoć je bila u haljini Marchesa, izrađenoj za nju baš za tu priliku. Ovo je tip haljine koji je već nosila više puta u prošlosti, ali svaki put doda nešto drukčije, pa nam se i sada, kao i svaki put prije, jako sviđa

Sofija zna kakav kroj laska njenom tijelu

Zelena

Emili Blant (Emily Blunt) voli boje u posljednje vrijeme, ali nekad zna i pretjerati. Koliko god je volimo, nije nam se svidjela izrazito zelena boja na njenoj haljini nimalo inovativnog kroja. Osim toga, ni boja haljine Oscar de la Renta ne paše na njenu izrazito svijetlu put. Imamo osjećaj da smo je u ovoj haljini, samo druge boje, vidjeli već više puta. Ili nam je samo haljina toliko nezanimljiva da liči na stotine drugih.

Emili je pokupila samo loše kritike na račun svoga izgleda u ovoj zelenoj haljini

Mlade snage

Dvije mlade glumice iz serije “Modern Family” najnovije su mezimice modnoga svijeta. Četrnaestogodišnja Arijel Vinter (Ariel Winter) preksinoć je blistala u sivoj čipkastoj haljini Collette Dinningen i štiklama Miu Miu, a njena starija kolegica Sara Hajlend (Sarah Hyland) pokupila je i nagradu u svojoj bijeloj svjetlucavoj haljini Temperly, ukrašenoj srebrnim nitima.

Najmlađe glumice preksinoć su blistale

Vesela ljubičasta

Mama iz iste serije, Džuli Bauen (Julie Bowen), preksinoć je imala haljinu Temperly London zanimljivog kroja i predivne vedre boje, međutim, pozornost je plijenila izrezom na leđima. Požalila se kako se spremala puna dva dana, te rekla da je uvjerena da je pogodila haljinu. Šta vi mislite?

Glumica je pokazala svoju super liniju i seksi izrez na leđima

Kriva boja

Jedine kritike koje je lijepa oskarovka Natali Portman (Natalie Portman) preksinoć primila jesu da je odabrala krivu boju inače divne haljine Giambattista Valli, tako da se nije isticala u gomili zgodnih i sređenih glumica. Nama je Natali preksinoć bila jedna od najljepših dama koje su prošetale crvenim tepihom.

Natali je preksinoć prošla nezapaženo u moru svjetlucavih haljina

Najbolje za kraj

Za kraj smo ostavili najslikaniji par preksinoć, slikaniji čak i od Breda (Brad Pitt) i Anđeline – Džordža Klunija (George Clooney) i Stejsi Kibler (Stacey Keibler). Stejsi je bila jedna od bolje odjevenih, i to u crnoj čipkastoj haljini brenda Marchesa. Ležerna frizura, koju je još malo razbarušio vjetar, takva nam je bila još simpatičnija.

Džordž je, izgleda, sa Stejsi dobio džekpot

babylovesfashion za  http://wannabemagazine.com/

ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

Sneak Peek: Marni for H&M

Vogue Russia



žuta ogrlica na bijele majice je nešto što sigurno furam ovo ljeto!




<3 za točkice uzorak!

utorak, 17. siječnja 2012.

Fashion Police: Zlatni globusi 2012‏

Kao pred oltarom
 
Prvi trend ove godine koji smo primjetili na crvenom tepihu jest bijela boja. Oduvijek je bila zaslužna za onaj wow faktor, pa su sljedeće dame dale sve od sebe da se istaknu. Prva koju moramo spomenuti je Anđelina Džoli (Angelina Jolie). Dakle, Enđi je pronašla Atelier Versace haljinu s najužim mogućim korzetom na planetu i “uvukla” svoje sitno tijelo u njega. Kao dodatak je “ubacila” malo crvene boje i Breda (Brad Pitt) pod ruku i, naravno, pobrala oduševljenje publike.


Prvi put nakon dugo vremena Angelina je pobrala i koju lošu kritiku

Sljedeća u nizu dama u bijelom je Amanda Pit (Amanda Peet) koja se odlučila za haljinu na volane i odvažne metalne naušnice. Marc Jacobs haljina je rađena od bijele čipke, a glumica je, izgleda, ciljala na to da će biti jedinstvena u njoj, jer se ovaj kroj rijetko viđa na crvenom tepihu. Nismo najsretniji krojem, možda je pomalo preležeran, ali svakako nam se sviđa glumičina nježnija strana koju rijetko kad pokazuje.


Dobra boja i zamisao, ali ne i izvedba haljine

Sljedeća prezgodna dama u bijelom je El Mekferson (Elle Macpherson). El je zablistala u Zac Posen dizajnu koji je na sebi imao sve što je uopće moguće staviti na svečanu haljinu: volane, korzet, čipku, izreze… El stvarno ima fenomenalno tijelo pa je nemoguće da joj ijedna haljina ne stoji dobro, ali nekako je ona to mogla i bolje, ipak je u modi već godinama.


Elle je odlučila pokazati svoje savršeno tijelo u ovom uskom dizajnu

Naš favorit među damama u bijelom je Džesika Čestejn, koja je ove godine dobila svoju prvu nominaciju. Njena haljina na televizijskom prijenosu izgledala je senzacionalno. Nažalost, na fotografijama objavljenim po završetku večeru (a koje ćemo ipak više pamtiti), dojam je daleko od senzacionalnog. Ipak, mi njen izbor svakako moramo spomenuti.
Glumica je djelovala poprilično ležerno, obzirom se prvi put našla među holivdskom svitom i velikanima iz svijeta filma, nosila je Givenchy haljinu jako delikatne prozirne tkanine u više slojeva ukrašene kristalima. Možda bismo joj umjesto ovako ležerno začešljane kose unazad predložili neku punđu, dok je nakit i make up bio pun pogodak.


Nježnobijela haljina ukrašena kristalima na kraju kod publike nije pobrala dobre kritike 

Sigurna crna

Sljedeći trend je zapravo konstanta na crvenim tepisima diljem svijeta. Crna haljina se najčešće bira kad dame igraju na sigurno. U haljinama crne boje smo primjetili Debru Mesing (Debra Messing) koja je, u kreaciji modne kuće Marchesa, kao i svi valjda do sada, shvatila kako crna haljina fantastično paše uz smaragdni nakit. Ok, malo bismo smanjili doživljaj s materijalom, ali s krojem, kao i s cjelokupnom pojavom nigdje nije pogriješila. Nažalost, ništa novo i pomalo dosadno.


Debru je pojela crna pomalo dosadnjikava haljina

I Mila Kunis (Mila Kunis) se odlučila za crnu boju, srećom i za zanimljiviji kroj ove Dior haljine i zanimljivije detalje, ali je zato promašila make up i pokvarila cjelokupni izgled. Pretjerala je s tušem za oči i ostavila dojam kao da je ili pospana ili je malo pretjerala s kapljicom ohrabrenja.


Mila je odlučila potrošiti cijeli tuš za oči

U crnom se pojavila i ovogodišnja it djevojka Runi Mara (Rooney Mara). To joj je već, izgleda postao zaštitni znak i, koliko god smo ovo očekivali, nadali smo se da će se možda ipak za ovu priliku odvažiti za neki rizik. Ipak, Runi je bila svoja, tako smo prvi put vidjeli da je jedna dama došla bez ikakvog nakita ili pak torbice. Make up je baš nadopunjavao ovu Nina Ricci haljinu i moramo priznati da je od nas zaslužila samo riječi hvale.


Rooni je malo razočarala bojom haljine, ali ne i nježnom pojavom

One bi i jedno i drugo

Kad smo priču počeli sa bijelom i crnom bojom, možemo slobodno nastaviti sa dvije dame koje se nisu mogle odlučiti ni za jednu od te dvije boje. Kejt Vinslet (Kate Winslet) je prošle godine sve oborila s nogu svojim izborom toalete i možda time podigla skalu previsoko. Ove godine se pojavila u crno-bijeloj Jenny Packham haljini i sa viškom kilograma razočaravši time i svoje najvjernije fanove. Nemamo pohvale ni za kroj haljine, ni za Kejtinu frizuru, a o kombinaciji crne i bijele boje da ne govorimo. Ok, kupili bismo torbicu, da je prodaje!


Za Kate kritika je opet jednoglasna - loše

Kler Dejns (Claire Danes) se također pojavila u ovoj kombinaciji boja, ali i u puno zanimljivijoj haljini. Monokromatska J.Mendel haljina zanimljivih naglašenih rukava i izreza na leđima je dobro uklopljena sa ležernom punđom. Sviđaju nam se i zakovice na remenu i kako sve to stoji zgodnoj Claire. Doduše Mišel Vilijams (Michelle Williams) je već nedavno prošetala sličnu haljinu, ali time ne postaje manje zanimljiva ili?


Haljina koja ističe vitku figuru

Sparkly-metal girls

Još jedan zanimljivi trend jest metal na haljinama. Madona (Madonna) i Lia Mišel (Lea Michele) su mu se priklonile poprilično uspješno. Naravno da Madoni nije padalo na pamet obući nešto jednostavnije od ove Reem Acra haljine koju ima na sebi koja je kompozicija materijala u boji metala i kocki od zelenog satena. Lia Mišel je ovom Marchesa haljinom željela i otvoreno, i usko i, metalno, i prozirno, i uzorak… sami prosudite koliko uspješno.


Madona sa prevelikom dozom botoxa, a Liah ambicije

Uspješnije od predhodne dvije dame u kombiniranju sjaja i metala bile su Selma Hajek (Salma Hayek) i Nikol Riči (Nicole Richie). Selma se odlučila za crnu Gucci haljinu jednostavnog kroja čiji je gornji dio ukrašen metalnim ljuskicama, dok je Nikol bila zvijezda večeri u svojoj svjetlucavoj Julien McDonald haljini napravljenoj od pravoga metala. Posebno izdvajamo zanimljivu frizuru kod Nikol za koju je neprestano primala komplimente.


Lijepe verzije haljina s metalom

Nježne nijanse

Takozvane nude boje ili nježne nijanse haljina se još jednu godinu za redom javljaju na najsvečanijim događanjima. Ove godine u istima su zablistale tri dame koje se često znaju pojaviti na vrhu ljestvice najbolje obučenih: Džesika Alba (Jessica Alba), Hajdi Klum (Heidi Klum) i Šarliz Teron (Charlize Theron). Charlize je odabrala Dior i lijepu nježnu nijansu roze boje za haljinu, ali kao da joj nikako nije bilo dosta dodataka. Heidi je opet došla spremna za jahtu u ovoj Calvin Klein kreaciji, dok je Jessica Alba zabljesnula u Gucci haljini nježno ljubičaste boje dodavši joj već spomenuti trend – metalne kristale.


Glumice koje su se odlučile za svoja nježna izdanja

Odvažne

Ono što nas svaki put razveseli na crvenom tepihu je kad vidimo da se zvijezde upuste u hrabre modne izbore haljina. Ove godine ih je bio priličan broj: mlada glumica, prvi put nominirana Arijel Vinter (Ariel Winter) obukla je Dolce&Gabbana haljinu koja pristaje njenim godinama, a hrabar izbor boje nas je posebno razveselio. Pun pogodak za mladu glumicu koja je lijepo iznijela nimalo jednostavan kroj.


Mlada glumica je sve iznenadila odvažnošću

Sljedeća koju moramo spomenuti je Ema Stoun (Emma Stone) u ovoj prelijepoj Lanvin kreaciji. Ema je i inače ona koja će među prvima riskirati, a ove godine je isto napravila i bojom i detaljima od kojih se naročito isticao golemi orao na pojasu. Volimo kad nam Ema drži lekcije iz mode.


Emmin pogled je obarao s nogu, za haljinu su mišljenja podjeljena

I Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood) se zaželjela svog medijskog prostora, a osigurala ga je hrabrim izborom ove Gucci haljine neobičnog uzorka. Ljuskice, til i perje, a ne izgleda kičasto, kapa dolje!


Evan se zamislila u nečemu odvažnom i zanimljivom

Frida Pinto (Freida Pinto) nije izašla iz svoje standardne boje za koju sigurno zna da ide uz njen ten. Kako ne bi bila dosadna odlučila se za neobičan materijal, ali i kroj ove Prada haljine koji će je sigurno dovesti na stranice časopisa.


Freida se odmaknula od svojih uobičajenih uskih modela

Džulijana Margolis (Julianna Margolis) je drugu godinu za redom nominirana za istu ulogu i već je veteran crvenog tepiha. Zato i zna što joj dobro stoji, ali nas zna i iznenaditi simpatičnom kombinacijom boja, sa akcentom na Naeem Khan haljini.


Juliana u haljini sjajne boje koja joj savršeno pristaje

Naš izbor večeri za nahrabriju haljinu je Zoi Dešanel (Zooey Deschanel) u ovoj zeleno-crnoj haljini koju je Prada kreirala samo za nju za ovu priliku. Nije se nadala da će na prvu pobrati samo loše kritike, ali mi joj, evo, dajemo palac gore za hrabrost i simpatičnost.


Od Zooey smo i očekivali nešto razigrano

A da razmislite još jednom?

Pred kraj vam izdvajamo najgore odjevene. Prva je Džesika Bil (Jessica Biel) koja nam i nije izgledala ovoliko loše u izravnom prijenosu kao na slikama. Ova Elie Saab haljina nam izgleda kao gomila čipke nabacane na lijepu glumicu, a i boja kose joj je pretamna za ten.


Jessica nema ni najsretniju boju kose, ni kroj haljine joj ne ide na ruku

Sljedeća je Keli Ozborn (Kelly Osborne) koja je bila apsolutni promašaj večeri drugu godinu za redom. Nikako da shvatimo što nam pokušava reći ovom bojom kose, a Zac Posen haljina je nešto što bismo mogli opisati samo kao – hrpom ambicije!


Kelly se sjajno oblači u posljednje vrijeme, ne znamo što joj se to sinoć desilo

Slijedi Mišel Vilijams (Michelle Williams) koja nikako da se odmakne od ovog kroja haljine, koja je ove večeri bila djelo kreatora Džejsona Vua (Jason Wu). Izgleda da ga je odlučila nositi u svim bojama i uzorcima, jer valjda misli: “Ako je jednom prošlo…”


Michelle pogriješi u najvažnijim prilikama

Ni Natali Portman (Natalie Portman) ove godine nije sigurna šta bi sa sobom i ovom Lanvin haljinom; odvažno ili umjereno, usko ili široko… Uglavnom je htjela nekakvu crvenu boju… ili možda malo više roze.


Natalie napokon bez trudničke odjeće u svečanim prilikama

Ris Viterspun (Reese Witherspoon) je pogodila i boju i kroj haljine za koju je zaslužan Zac Posen, ali nažalost do frizure nije stigla.


Reese i njena savršena linija u haljini od Zac Posen-a

Za najambiciozniju damu ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa svakako proglašavamo slatku Saru Mišel Geler (Sarah Michelle Gellar) u ovoj živopisnoj Monique Lhuillier haljini. Ovako nešto pronaći je bilo sigurno zahtjevno, a vjerovatno bi i Anđelinu Džoli ”pojela” ovolika hrpetina šarene tkanine.


Vidi se da Sarah dugo nije bila na ovakvim dodjelama

Na žalost ni Pajper Perabo (Piper Perabo) koja uvijek “ispadne” bar slatka, ako ništa, nije se proslavila ovaj put. Na crvenom tepihu nije znala kuda i šta da radi sa svojom J.Mendel haljinom.


Nježna Pipper se odlučila za princeza okrugli obod suknje, šteta što nije vježbala hodanje u njoj, bila je to dobra ideja

Šećer na kraju

Za najbolje odjevene smo izabrali Sofiju Vergaru (Sofia Vergara) i prekrasnu Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale). Sofija, koja je za ovu priliku odabrala Vera Wang haljinu, već odavno znamo, često zna pretjerati sa glomaznim nakitom. Ovo je prvi put da se pojavila na ovakvim svečanostima sa decentnim ukrasima, dok Kejt, koja je na dodjelu došla u Roberto Cavalli kreaciji nemamo potrebu ni komentirati. Ova djevojka kao da je svakim danom sve savršenija.


Najbolje odjevene dame na sinoćnoj dodjeli "Zlatnih globusa"

sa: http://wannabemagazine.com/fashion-police-zlatni-globusi-2012%E2%80%8F/