petak, 16. prosinca 2011.

Opet H&M!!!




Nećete vjerovati kakve slatkiše je ovaj put Donatella spremila za ljetni H&M!!! Moram priznati da sam bila razočerana prethodnom kolekcijom a i time što su se komadi koje sam htjela odmah prodali. Ostalima nisam nikako bila zadovoljna kako mi stoje pa sam ostala kratkih rukava....
Kolekcija će biti dostupna samo online.
Ja sam ostala paf!!!
Mislim da će ovi komadi harati ulicama (na žalost ne Zagreba jer hrvati nisu veliki ljubitelji online shopinga) već cjelodnevnog hodanje-šopinga!
Uglavnom guštajete i dajte mi komentare što vam se sviđa i koliko ste ljubitelji Verscae-a za H&M?














jednostavno, prepoznatljivo šik i vedro!

utorak, 13. prosinca 2011.

Nova H&M kolekcija!

Asia Pulko pred objektivom Martyne Galle za H&M Stockholm kolekciju!







"za cure kojima ne treba haljina da budu ženstvene!!!!!!!!!!!!!"
glupa najava, pa ću ako ikako budem imala prilike kupit koji komad i iskombinirati ga sa haljinom  :D nekako ovu jeans jaknicu već vidim u kombinaciji sa cvjetnom haljinom i ženstvenim nakitom!
za cure koje su uvijek ženstvene!!!!!!!!!!!!!!

ponedjeljak, 12. prosinca 2011.

Rosie Huntington-Whiteley za “Harper’s Bazaar”

Rosie Huntington-Whiteley se raduje plavom nebu u novom broju britanskog magazina “Harper’s Bazaar” za mjesec decembar/januar. Model – koji ostvaruje i uspješnu glumačku karijeru – na fotografijama Grega Kadela je uhvaćen u domorodačkom printu i dinamičnom pokretu.




 http://wannabemagazine.com/tag/josipa-lijovic/

subota, 10. prosinca 2011.

Fashion Police: Seksi tela u uskim i sjajnim krojevima!‏

   Još jedna mama žari i pali

Kate Hudson rodila je drugo dijete i evo je ponovno na tepihu koji život znači. Mamina kći zna kako izgledaju zvijezde, te i sama blista u ovoj zlatnoj Gucci haljinici, koju bi samo za pola centimetra pomaknuli prema gore da ne izgleda šlampavo. Sjajne su joj brončane salonke sa pripadajućom torbicom, a tek taj osmjeh… Kate su inače uslikali u sunčanoj Kaliforniji na “LACMA“ događanju, gdje se prvi put i pojavila u javnosti od rođenja sina.



Seksi labudica Selena
Kao voditeljica evropske dodjele MTV nagrada, Selena Gomez je morala, tradicijski, unijeti malo ludosti u svoj izgled. Mlada dama pokazala nam je svoju interpretaciju “ledenog labuda” u superkratkoj čipkasto-mrežastoj Marchesa haljinici, Casadei peep-toe štiklama, sa malom crvenom clutch torbicom. OK, čipka, mreža, kratko, široko, dugi rukavi… hmm, nije li pomalo kao na natjecanju u klizanju? Svejedno, to je MTV, a Selena je mlada i treba biti u centru pozornosti.



Freida više nije sa ulice
Od “Slumdog Millionaire”-a do ulickane zvijezde crvenog tepiha, Freida Pinto izgleda senzacionalno na premijeri svoga najnovijeg filma “Immortals”. Antonio Berardi nije imao na umu napraviti dosadnu i jednostavnu haljinu ubacivši srebrne aplikacije na prednji gornji dio, umetke na ramena i malene izreze, ali indijska ljepotica je, smanjivši nakit na minimalu, uspijela sve to iznjeti elegantno i ženstveno, prepustivši haljini i svom prekrasnom licu da budu u glavnoj ulozi tu večer.



Božica među nama
Ostavimo Emmi Stone da nosi nešto drukčije i “izvan okvira” i ona će vam pokazati kako se to radi, a usput vam dati i koju lekciju iz mode. Dakle, Emma Stone, dodjela nagrada za ženu godine časopisa “Glamour”, svi bez daha, blijedozelena Lanvin haljina inspirirana grčkim božicama – nosite je sa zlatnom velikom ogrlicom i ovakvim cipelicama. Šta drugo da mi na to sve dodamo osim onog isklišeiranog: “Negdje u Grčkoj muzeju nedostaje jedna božica!”



Glamour kraljica
Ay mami! Ne postoji osoba čija se čeljust nije spustila do poda kad se na istoj zabavi pojavila i kraljica crvenog tepiha i “Glamour“-ova žena godine Jennifer Lopez u ovoj božanstvenoj Versace haljini. Golubije siva uska haljina  kao stvorena je za tijelo latino dive, a šta da komentiramo na ovaj boli-glava-visoki izrez osim “just in the right place“! Jenny iz susjedstva je zapravo oduvijek bila diva, a ovo je njen najbolji izgled ove godine.



I žena godine je…
Nicole Kidman je u zadnje vrijeme, čini se, zadovoljna ulogom ženice u sjeni svome dragom mužiću Keithu Urbanu. I mi smo time zadovoljni, jer je i dalje viđamo na crvenom tepihu u impozantnim izdanjima, uglavnom, iako ponekad i u ovakvim ludim kombinacijma uzoraka, boja i izreza. Ova haljina Stelle McCartney sa jednim rukavom izgleda nam kao vintage tapeti, ne kužimo kombinaciju sa zelenim naušnicama, a apsolutno protestiramo protiv beživotne tanke kose.



Kukovi ne lažu, a naše oči ne vjeruju!
Čestitamo Shakiri što je dobila priznanje za osobu godine od udruženja “Latin Recording Academy“. Nažalost, sličnoj nagradi za stil ne treba se nadati u skoroj budućnosti. Ova plava izrezana haljina sa žutim podslojem od Gabriele Cadene previše je za sitni stas pjevačice, dok ovako počešljana frizura i šljokičasta torbica samo uneređuju ionako već poveći nered. Više sreće drugi put, kako kažu!



Dječačić zvani Rachel
Miješanje i kombiniranje slojeva odjeće tako da sve podsjeća na jedno malo umjetničko djelo trenutno je veliki hit, hit koji Rachel Bilson još uvijek nije savladala. Pokušala je isto sa Vanessa Bruno sakoom, maslinastom košuljom sa volanima i baršunasto crvenim gležnjačama na eventu dizajnerice u Los Angelesu i nažalost, niti je to uspjela, niti je pokazala imalo ženstvenosti u cijelom bućkurišu.



Mimi postbaby!
Nema sumnje u to da Mariah Carey sad izgleda bolje nego ikada. Jesu li zaslužni sreća u braku, bebe ili oštri treninzi poslje trudnoće – ne znamo, ali joj držimo fige da ovakva i ostane bar neko vrijeme, jer smo već navikli na njene promjene raspoloženja, a s time i težine. Sa njenom idealnom kilažom vratilo se i njen, najčešće promašeni, smisao za oblačenje za crveni tepih. Boja haljine je predivna, ali retro ‘90s kroj apsolutno neinspirativan, a ne trebamo ni pričati o tome da li joj laska figuri…



Šećer na kraju…
Trenutno bi Sofiu Vergaru mogli proglasiti osobom koja je u 2011. godini najviše popravila svoj stil i pojavu. Da ne bude zabluda, ova zvijezda serije “Modern Family” oduvijek je oduzimala dah, ali njen stil u posljednje vrijeme razlog je zašto nju proglašavamo najbolje odjevenom proteklog tjedna, a ne Jennifer Lopez, koja žari i pali godinama. U ovoj uskoj srebrnoj haljini od Reem Acra pojavila se na dodjeli nagrada “Latin Grammy“ i svima pokazala kako se božanstveno zna skockati. Zgodan je dodatak ovo bling-bling prstenje i narukvica iz njene vlastite kolekcije nakita. Keep it coming, Sofia!


moje tjedne Fashion Police možete čitati (i svaki komentar je dobrodošao!) na ovoj web adresi:
http://wannabemagazine.com/category/fashion-police/

CMOK!